Hoogwaardige deuren tegen scherpe prijzen in Asse!

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en vergelijk bedrijven op prijs en kwaliteit.

Deuren Asse

Deuren Asse

Wie gaat renoveren of verbouwen moet niet alleen aandacht besteden aan de wanden en vloeren, ook de deuren en kozijnen zult u soms moeten vervangen voor een optimaal wooncomfort. Wij beheren een netwerk van deurspecialisten, die allen een ruime ervaring hebben met het onderhouden, plaatsen en vervangen van deuren. Van tuindeuren tot voordeuren en van een harmonicadeur tot een veiligheidsdeur: zij draaien hier hun hand niet voor om. Ook voor het aanschaffen van deursloten en ander hang- en sluitwerk ter beveiliging van uw huidige deuren zit u bij ons op de juiste plek. Wilt u weten welke mogelijkheden er bestaan voor binnendeuren of buitendeuren bij u thuis in Asse? Stel uw vragen dan vandaag nog via het contactformulier. Wij sturen uw hulpvraag door naar de professionals, en deze zenden u spoedig enkele offertes toe. Onze service is geheel gratis en vrijblijvend!


Hout en glas

Tot voor kort werden vrijwel alle buiten- en binnendeuren van hout gemaakt. Houten deuren kosten relatief weinig geld, en kennen een gemakkelijke installatie. Een ander voordeel van houten binnendeuren is dat u deze in een handomdraai van kleur verandert, en reparaties vragen weinig tijd. Door de houten onderdelen te combineren met glazen panelen, creëert u een luxe sfeer, en zorgt u voor meer licht in huis. Kiest u voor glazen schuifdeuren bij uw kantoorpand in Asse? Kijk dan goed naar het soort glazen dat u laat plaatsen. Wij adviseren om minimaal dubbel glas te kiezen, maar het liefst nog hoogrendement isolatieglas.

PVC of aluminium

Naast houten en glazen deuren, bestaan er ook binnen- en buitendeuren van PVC of aluminium. PVC (ook wel kunststof genoemd) is een zeer duurzaam materiaal, dat wel 40 jaar mee kan gaan, voordat u dit dient te vernieuwen. Voorwaarde voor de levensduur van PVC is wel dat u deze van het juiste onderhoud voorziet. Met name voor voordeuren is PVC een uitstekende keus als basismateriaal, de weersbestendigheid en hoge isolatiewaarde zijn hiervoor zeer geschikt. Vaak in combinatie met PVC wordt aluminium gebruikt, maar ook deurprofielen met enkel aluminium bestaan. Het grote voordeel van aluminium is de grote draagkracht.

Houten binnendeuren Asse

Binnendeuren

De term binnendeuren staat, zoals u waarschijnlijk wel verwacht, voor alle deuren binnenshuis, die geen toegang naar buiten bieden. Het gaat om kastdeuren en slaapkamerdeuren, keukendeuren en haldeuren. Binnendeuren vereisen minder eigenschappen omdat ze niet worden beïnvloed door weer en wind, en ook de beveiliging van binnendeuren is minder belangrijk. Mocht u de slaapkamerdeuren willen afsluiten, dan krijgt u de keuze uit diverse deursloten, maar een insteekslot is vaak al voldoende. Wilt u de binnendeuren bij u thuis in Asse in een bepaalde stijl bestellen, maar valt dit buiten uw budget? Kijk dan wat u met behulp van deurkrukken en ander deurbeslag kunt bereiken om één stijl te creëren.

PVC buitendeuren Asse

Buitendeuren

Naast binnendeuren bestaan er ook buitendeuren. Deursoorten die onder de buitendeuren vallen zijn balkondeuren, tuindeuren, voordeuren en schuifdeuren. Voor buitendeuren geldt dat de veiligheid van het systeem het allerbelangrijkste is. Hoewel de meeste mensen wel zorgen voor de juiste beveiliging van voordeuren, is er op het gebied van balkon- en tuindeuren vaak nog heel wat te verbeteren. Om de inbraakveiligheid van uw buitendeuren te garanderen, is het ten eerste van belang dat u kiest voor buitendeuren die het politiekeurmerk veilig wonen dragen. Een tweede aandachtspunt is het slot dat u kiest. De meeste deursloten bieden voldoende veiligheid, maar het meerpuntsslot is de beste keus.

Binnendeur Asse

Binnendeur prijzen

De prijs voor een binnendeur is sterk afhankelijk van het soort deur dat u laat plaatsen. De meest eenvoudige houten boardpaneel binnendeuren beginnen bij een aanschafprijs rond de €70,-, mits u de binnendeur zelf installeert. Voor volledig dichte deuren betaalt u gemiddeld €210,-. De glazen variant, zonder de beglazing zelf heeft een basisprijs van €225,-. Laat u uw oog vallen op een designdeur, of is het noodzakelijk een binnendeur volledig op maat te maken? Dan zullen de prijzen verder stijgen. Wij raden aan om de aanbiedingen van meerdere professionals uit Asse naast elkaar te leggen voor de beste aanbieding binnen uw budget.

Houten buitendeuren Asse

Buitendeur prijzen

Op het moment dat u nieuwe buitendeuren wilt bestellen, dan dient u een aanzienlijk ruimer budget te hebben dan bij binnendeuren. De laagste aanschafprijs ligt op ongeveer €150,- voor een balkondeur of slecht beveiligde voordeur. Daartegenover staan prijzen van €3.000,- voor bijvoorbeeld openslaande tuindeuren. De exacte prijs hangt af van de mate van verbouwing die voor de plaatsing van de nieuwe deuren nodig is, en de materialen die u kiest. Bij glazen schuifdeuren naar het terras is bijvoorbeeld HR++ isolatieglas duurder dan dubbel glas. En ook voor houten oplossingen geldt dat de aanschafprijs per houtsoort verschilt. Wij bieden u graag enkele prijsopgaven aan.

Materiaal binnendeur Prijs
PVC €450,- tot €650,-
Hout €500,- tot €700,-
Aluminium €600,- tot €800,-
Materiaal buitendeur Prijs
PVC €750,- tot €1.000,-
Hout €850,- tot €1.200,-
Aluminium €1.100,- tot €1.400,-

Korte toelichting prijstabellen

Voor de prijstabellen hebben we een deuroppervlakte van 2 meter x 90 cm aangehouden. De prijzen voor deuren zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo zult u nog rekening moeten houden met kosten voor het hang- en sluitwerk, eventuele beglazing en het type deur.

Voordeur Asse

Voordeuren

Een speciale soort buitendeuren zijn de voordeuren. Voor veel mensen geldt dat de voordeur wordt gezien als het woononderdeel waarbij design en kleur van belang is. Voordeuren vormen inderdaad regelmatig het visitekaartje van de woning, zeker in combinatie met de overige gevelelementen zoals de ramen en gevelbekleding. Menig specialist uit Asse beschikt over een ruim assortiment aan voordeuren in soorten en maten. Het belangrijkste bij voordeuren is echter niet de kleur of het design maar de veiligheid. Juist de voordeuren moeten over een optimale inbraakveiligheid beschikken. Dit doet u bijvoorbeeld door extra deursloten te monteren of ander inbraakveilig hang- en sluitwerk.

Schuifdeuren Asse

Schuifdeuren

Wilt u de toegang naar de tuin vergemakkelijken, of vindt u het prettig om de woonkamer in tweeën te kunnen delen? Dan vormen schuifdeuren wellicht een goede oplossing voor u. Schuifdeuren als tuindeuren bieden naast een hoger gebruiksgemak ook meer daglicht. Dit betekent meestal dat door de installatie van schuifdeuren als tuindeuren de prijswaarde van uw pand in Asse zal stijgen. Niet alleen voor tuindeuren vormen schuifdeuren een geschikte optie, ook voor het afsluiten van een deel van de woonkamer of het in tweeën delen van een kantoorpand is een schuifdeur zeer geschikt. Let wel op dat de meeste goedkope schuifdeuren geen goede geluidsisolatie bieden.

Vraag vrijblijvend diverse offertes aan bij ons netwerk.

De aan ons gelieerde bedrijven plaatsen jaarlijks meer dan 6.500 deuren in heel Vlaanderen.

Deuren offerte

Veiligheidsdeuren

Wie hoge eisen stelt aan de inbraakveiligheid van een pand, doet er goed aan de opties voor een veiligheidsdeur te bekijken. Een veiligheidsdeur is een deur waarbij niet alleen de middenplaat zeer stevig is, maar ook het deurprofiel aan een groot aantal veiligheidseisen voldoet. Een veiligheidsdeur is daarom in te zetten als voordeur, maar ook kluisdeuren vallen onder de categorie veiligheidsdeur. Een veiligheidsdeur is niet alleen positief tegen inbraak, ook op het gebied van brandvertraging heeft een veiligheidsdeur een positief effect. De kosten voor veiligheidsdeuren liggen wel aanzienlijk hoger dan voor een gewone buitendeur. Veel mensen kiezen voor een deur met het politiekeurmerk Veilig Wonen.

Harmonicadeuren

Een speciale deursoort waar wij uw aandacht op willen vestigen is de harmonicadeur. Een harmonicadeur, van welk materiaal deze ook gemaakt is, is zeer klein op te vouwen, als een harmonica. Het voordeel van de harmonicadeur is dat deze weinig ruimte inneemt als deze ingevouwen is. Hierdoor vormt de harmonicadeur een uitstekend alternatief voor de schuifdeur. Er bestaan harmonicadeuren van glas, die meestal als balkon- of tuindeur dienen, maar ook een houten harmonicadeur is een optie. In de meeste gevallen zal een dergelijke hardhouten variant enkel binnenshuis gebruikt worden. Meer weten over de mogelijkheden voor een harmonicadeur bij u in Asse? Vul het contactformulier in!

veiligheidsdeuren plaatsen Asse

Plaatsen en afhangen

Het plaatsen van deuren is niet heel ingewikkeld, maar u dient hiervoor wel tijd en moeite te investeren. Voordat u de nieuwe deuren bij een bouwmarkt in Asse bestelt dient u eerst de maten te nemen. Een deurspecialist uit ons netwerk adviseert om minimaal op 3 plekken de breedte en hoogte te meten. Hierdoor ziet u direct of er van bepaalde afwijkingen sprake is. Daarnaast dient u te besluiten of u een stompe of opdekdeur wenst. Vaak is dit afhankelijk van het bestaande deurkozijn. Voor het afhangen van een deur is het waterpas maken het belangrijkste. Gebruik hiervoor loodlijnen en een waterpas.

harmonicadeuren afhangen Asse

Deurkrukken

Wie nieuwe deuren koopt, dient niet alleen aandacht te besteden aan de deursoort en het design, maar ook aan de deursloten en deurkrukken. Hoewel het misschien niet zo relevant lijkt, kunnen deurkrukken een groot verschil maken in de aanblik van een bepaalde deur. Wist u dat het zelfs een optie is om speciale veiligheidsdeurkrukken aan te schaffen? Deze deurkrukken hebben een kinderslot, of zelfs een penslot geïntegreerd, waardoor u de deurkruk op slot kunt zetten. Menig deurspecialist levert ook alternatieve deurkrukken, zoals touwen of deurkrukken in elegante vormgeving.

Deurbeslag

Deursloten

Woont u in Asse en vindt u het belangrijk om uw woning te beschermen tegen een gelegenheidsinbraak? Dan is het verstandig om uw deuren te beveiligen met de juiste deursloten. Bij een leverancier krijgt u de keus uit diverse sloten, van eenvoudige pensloten tot speciale meerpuntssloten. Deze meerpuntssloten zijn sloten die bekend staan als zeer veilig. Met behulp van één sleutel draait u bij dit slot meerdere grendels dicht, wat tevens de kans op tocht vermindert. Voor het afsluiten van slaapkamer- en badkamerdeuren is een eenvoudig insteekslot over het algemeen voldoende. Eenvoudige deursloten voor binnenshuis zijn relatief eenvoudig te plaatsen.

Glazen binnendeuren Asse

Prijzen

Vaak wordt ons gevraagd of we een overzicht kunnen geven van de prijzen voor een bepaalde deursoort. De exacte prijs is echter van een groot aantal factoren afhankelijk, onder meer van de gekozen materialen, de mate van verbouwing die voor het plaatsen vereist is, en de deursoort waar u voor kiest is eveneens van invloed. De prijzen worden feitelijk uit verschillende stapjes opgebouwd. Wij adviseren daarom om altijd de prijsopgaven van meerdere specialisten uit Asse naast elkaar te leggen. Hierdoor krijgt u meer inzicht in de prijsopbouw, en de onderdelen waarop u kunt besparen. Het vergelijken van offertes levert een besparing tot wel 40% op!

Deuren offerte Asse
Ramen offertes

Vrijblijvend offertes aanvragen

Hebt u vragen over het aanschaffen van schuifdeuren voor uw balkon? Wilt u meer weten over een speciale deurvariant zoals een veiligheidsdeur of harmonicadeur? Of bent u nieuwsgierig naar de prijzen voor een deur naar uw wensen? Geef dan op het contactformulier uw wensen door. Wij zullen op basis van uw wensen een aantal professionals uit de regio benaderen, die u vervolgens een vrijblijvende offerte toesturen. Het is aan u om deze te vergelijken, en te bepalen welke vakman uit Asse het meest overeenkomt met uw eisenpakket. Wij garanderen dat elke deuren en ramen specialist uit ons netwerk een snelle en vakkundige hulp tegen aantrekkelijke tarieven biedt.

Wij leveren nagenoeg alle merken

Merken

Het aanschaffen van deuren is een klus waarvoor u de verschillende opties goed met elkaar moet vergelijken. De aanbieders uit de regio zullen bijvoorbeeld zowel deuren van hoogkwalitatieve merken aanbieden, als producten van huismerken. Het verschil tussen een huismerk en A-merk bestaat vooral op het gebied van kwaliteit en levensduur. De levensduur van de producten van huismerken is aanmerkelijk korter, maar dit ziet u dan ook weer terug in de aanschafprijs. Voor de bekendere merken is juist deze levensduur en de kwaliteit van hun producten het allerhoogste goed. Via onderstaand overzicht krijgt u meer informatie over diverse merken en hun kenmerken.

Belisol

Een bedrijf dat al meer dan 40 jaar ervaring heeft binnen de deurenbranche is Belisol. In 1977 is Belisol opgericht door twee Belgische mannen, die vonden dat het voor klanten belangrijk was om eerst hun opties te kunnen bekijken, voordat zij een keuze maakten. Zij richtten daarom de allereerste showroom op. Vandaag de dag vindt u meer dan 80 showrooms in België, Nederland en Frankrijk, waar een ruim assortiment aan deursoorten staat.

Creon

Een tweede fabrikant waar wij u graag meer over willen vertellen is Creon. Creon is een deuren- en ramenspecialist, die met name producten van PVC aanbiedt. Het grote voordeel van het aanschaffen van een deur bij Creon is dat u bij dit bedrijf maar 5% aanbetaling hoeft te doen. Daarnaast zijn alle producten van deze aanbieder gemakkelijk te installeren. Dit betekent dat ook de arbeidskosten lager liggen dan bij andere merken.

Thys

Eén van de kleinere Belgische fabrikanten van woononderdelen, die veel populariteit kent is Thys. Bij Thys levert men naast deuren ook ramen, vloeren en keukens. Eén van de speerpunten van Thys is duurzaamheid. Op verschillende wijzen probeert de fabrikant dan ook om de uitstoot van CO2 tijdens het productieproces te verminderen, en zorgt men voor grotendeels recyclebare producten. Meer weten over de woononderdelen van Thys? Wij informeren u met alle plezier.

Bruynzeel

Een volgend bedrijf dat uw aandacht verdient is Bruynzeel. Bij Bruynzeel staat men voor en hoge kwaliteit, en een langdurige garantie op hun artikelen. Zij controleren daarom gedurende het gehele productieproces de kwaliteit, wat begint bij de ontwerptafel. Bij Bruynzeel richt men zich niet alleen op hoge kwaliteitseisen, ook de esthetiek is van belang. U zult in het aanbod van Bruynzeel dan ook een grote verscheidenheid aan stijlen tegenkomen, van landelijk tot modern.

Schüco

Bij Schüco staat men evenals bij vele andere bedrijven voor de duurzaamheid van hun producten. Bij Schüco betekent dit niet alleen een duurzaam productieproces, maar ook een besparing op de stookkosten bij de klant thuis, door de goede isolatiewaarde van de gekozen deuren of kozijnen. Naast functionaliteit is ook design een kernpunt bij Schüco. Door de combinatie van architectuur en stijl is er altijd een deur die bij uw gevelaanblik past.

Profel

De allerlaatste deurspecialist waar wij u over willen informeren is Profel. Profel is één van de compleet Belgische bedrijven binnen de deurenbranche, die deuroplossingen in vele stijlen aanbiedt. Naast de moderne deurprofielen levert men ook klassieke en meer landelijke modellen. U krijgt bij Profel bovendien de keus uit verschillende deurkrukken, sloten en overige accessoires tegen een aantrekkelijk tarief.

Zoekt u een nieuwe voor- of binnendeur voor uw pand in Asse?

Vraag vrijblijvend offertes aan en vergelijk de prijzen van bedrijven die deuren plaatsen en leveren. Bespaar tot wel 40%!

Voordeuren offerte