Hoogwaardige deuren tegen scherpe prijzen in Genk!

Vraag vrijblijvend offertes aan via het contactformulier en vergelijk bedrijven op prijs en kwaliteit.

Deuren Genk

Deuren Genk

Bij de verbouwing en renovatie van woningen en bedrijfspanden wordt meestal weinig aandacht besteedt aan de deuren. Dit komt doordat een deur meestal wordt gezien als een standaard element, dat nu eenmaal nodig is. Er is echter een grote variatie aan binnendeuren, buitendeuren en specifiek voordeuren verkrijgbaar bij menig deurspecialist uit Genk. Zo bieden de professionals uit ons netwerk onder andere houten, glazen en aluminium voordeuren aan, en komt tegenwoordig PVC steeds vaker voor als basismateriaal. Hebt u een vraag over het laten plaatsen van schuifdeuren bij u thuis, of de installatie van tuindeuren? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in. Ook voor het aanvragen van meerdere offertes vult u uw gegevens hierop in. U ontvangt vervolgens tot maximaal 5 prijsoffertes van bedrijven uit uw regio.


Hout en glas

Voor binnendeuren wordt er over het algemeen meestal gekozen voor hout als basismateriaal. Dit komt doordat houten deuren een gemakkelijk productieproces kennen, en bij een beschadiging reparatie relatief eenvoudig is. Houten deuren kunt u bovendien uitstekend combineren met glazen panelen. Een glazen paneel biedt meer licht en ruimte in de woning, doordat u de deur niet volledig afsluit. Het combineren van houten en glazen elementen zorgt bovendien voor een elegant resultaat, dat de sfeer binnenshuis zeker ten goede komt. Voor buitendeuren en dan met name voordeuren is hout tevens een optie. In Genk vindt u bij zowel specialisten als bouwmarkten een ruim aanbod.

PVC of aluminium

Naast houten en glazen deuren, kunnen ook PVC en aluminium gebruikt worden als basismateriaal voor zowel binnen- als buitendeuren. Met name PVC wordt steeds populairder. Het voordeel van PVC is dat dit een hoge duurzaamheid heeft, en bovendien zeer lang meegaat. Deuren van PVC kunnen bij standaard onderhoud tot wel 50 jaar een goede kwaliteit behouden. Aluminium is zeer geschikt wanneer u grote binnendeuren wilt installeren, zonder dat het deurprofiel al te zichtbaar is. Aluminium doet bovendien vaak dienst als materiaal voor deurprofielen van schuifdeuren, doordat het een grote draagkracht kent. Hierdoor is een de plaatsing van grote ramen mogelijk.

Houten binnendeuren Genk

Binnendeuren

De term binnendeuren omvat alle deuren die zich volledig binnenshuis bevinden. U kunt hierbij denken aan slaapkamerdeuren, de haldeur, de deur naar de badkamer en de keukendeur. Voor dergelijke binnendeuren is de dikte niet belangrijk, en ook de aanschaf van beveiligende deurkrukken en deursloten is niet nodig. Een simpel model is vaak voldoende. Wilt u graag op de benedenverdieping meer stijl en sfeer creëren? Kies dan voor binnendeuren met een glazen paneel, of speciaal houtsnijwerk. Een dergelijke deur kost iets meer, maar uw huis in Genk zal ook stijgen in prijswaarde, en het woonplezier is eveneens hoger.

PVC buitendeuren Genk

Buitendeuren

In tegenstelling moeten buitendeuren zoals balkondeuren en tuindeuren goed beveiligd zijn. Kies daarom voor zware houten deuren, of buitendeuren van PVC. Daarnaast adviseren wij onze klanten uit Genk ook altijd om te kiezen voor buitendeuren met één van de beschikbare keurmerken. Een dergelijk keurmerk staat garant voor de veiligheid, kwaliteit en/of duurzaamheid van een bepaald product. Wilt u zelf de buitendeuren extra beveiligen? Kies dan voor één van de deursloten die wij aanbieden. Ook voor balkon- en voordeuren bieden onze professionals diverse deursloten en beveiligde deurkrukken aan. Kijk goed naar de verscheidene opties en uw budget voordat u een keus maakt.

Binnendeur Genk

Binnendeur prijzen

De prijs voor een binnendeur is grotendeels afhankelijk van het materiaal waar u voor kiest. Binnendeuren kunnen zowel van eenvoudige houten spaanplaten als van duurzaam kunststof gemaakt worden, en wel of niet voorzien van een glazen paneel. Op het moment dat uw budget relatief beperkt is, dan adviseren wij om voor eenvoudige binnendeuren te gaan. De prijzen vallen dan rond de €70,-. Bovendien is een binnendeur gemaakt van spaanplaat (met honingraat vulling)gemakkelijk te installeren, waardoor er geen extra kosten bijkomen. De duurdere binnendeuren kunnen prijzen hebben rond de €210,- zeker als u deze combineert met designdeurkrukken en geavanceerd hang- en sluitwerk.

Houten buitendeuren Genk

Buitendeur prijzen

Voor buitendeuren gelden hogere aanschafprijzen dan voor binnendeuren. De prijs voor één van de standaard tuindeuren valt ongeveer rond de €1000,- wanneer u kiest voor de standaard variant. Openslaande tuindeuren kunnen in aanschafprijs zelfs oplopen tot €3.000,-. Dit is dan wel inclusief hoogrendement isolatieglas. Als we kijken naar de kosten voor een voordeur, dan vallen deze iets lager. Soms is het al een optie om een voordeur voor €300,- aan te schaffen. Hier dient u dan nog wel deursloten en andere accessoires bij te kopen. Wij raden aan om altijd meerdere prijsopgaven van experts uit Genk naast elkaar te leggen voor het beste aanbod. Zo kan u bovendien tot wel 40% besparen op de prijs van een buitendeur.

Materiaal binnendeur Prijs
PVC €450,- tot €650,-
Hout €500,- tot €700,-
Aluminium €600,- tot €800,-
Materiaal buitendeur Prijs
PVC €750,- tot €1.000,-
Hout €850,- tot €1.200,-
Aluminium €1.100,- tot €1.400,-

Korte toelichting prijstabellen

Voor de prijstabellen hebben we een deuroppervlakte van 2 meter x 90 cm aangehouden. De prijzen voor deuren zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo zult u nog rekening moeten houden met kosten voor het hang- en sluitwerk, eventuele beglazing en het type deur.

Voordeur Genk

Voordeuren

Voordeuren zijn een speciale soort buitendeuren, welke u bij bouwmarkten en specialisten in vele soorten en maten vindt. Voordeuren vormen dan ook vaak het visitekaartje van woningen en bedrijfspanden in Genk. Bent u op zoek naar een nieuwe voordeur? Kijk bij de aangeboden voordeuren naar verschillende elementen. Zo dient u onder meer aandacht te besteden aan het model, de kleur en het deurbeslag. Daarnaast leveren de meeste experts uit ons netwerk verschillende additionele accessoires zoals tongstijlen, tochtvaldorpels, deurkrukken en aanslaglatten. Het is verstandig om de voordeuren te laten plaatsen door een vakman uit Genk, vooral als het gaat om een speciale veiligheidsdeur.

Schuifdeuren Genk

Schuifdeuren

Schuifdeuren worden door onze specialisten uit Genk meestal geplaatst als tuindeuren, of bij het balkon. Dit komt doordat schuifdeuren veel licht en ruimte bieden, en zorgen voor een goede ventilatie tijdens de zomermaanden. Het risico van schuifdeuren is dat deze vaak een lage veiligheidsklasse hebben, waardoor de kans op inbraak groter wordt. Beveilig uw tuindeuren dan ook altijd optimaal. Deurprofielen van glazen schuifdeuren maken wij onder meer van aluminium en PVC. Houten deurprofielen vormen ook een optie, maar worden relatief weinig gekozen. Voor bedrijven is het een optie om te werken met niet doorzichtige schuifdeuren. Dergelijke schuifdeuren verdelen een kantoorruimte gemakkelijk in tweeën.

Vraag vrijblijvend diverse offertes aan bij ons netwerk.

De aan ons gelieerde bedrijven plaatsen jaarlijks meer dan 6.500 deuren in heel Vlaanderen.

Deuren offerte

Veiligheidsdeuren

Woont u al jarenlang in hetzelfde pand, en overweegt u om de voordeur te vervangen? Kijk dan eens naar de opties voor een veiligheidsdeur. Een veiligheidsdeur heeft verschillende extra eigenschappen, waardoor hij de inbraakveiligheid aanzienlijk verbetert, maar ook de kans op brand vermindert en tocht vrijwel volledig verdwijnt. Een veiligheidsdeur bestaat over het algemeen uit meerdere onderdelen, die allen een specifieke functie hebben. Kijk bij de aanschaf van een veiligheidsdeur wel altijd naar de keurmerken die het draagt. Een politiekeurmerk Veilig Wonen is van belang voor een veiligheidsdeur op het gebied van veiligheid en duurzaamheid.

Harmonicadeuren

Voor wie vanuit de woonkamer rechtstreeks de tuin in wil kunnen lopen, of wie direct het balkon wil betreden vanuit de slaapkamer, is een harmonicadeur wellicht een goede optie. Er bestaan diverse soorten harmonicadeuren. Zo is er de glazen harmonicadeur, welke zeer geschikt is voor toepassingen naar buiten toe, maar ook de dunnere harmonicadeur die geschikt is als afsluiting van kastjes. Voor welke harmonicadeur u het beste kunt kiezen, en welke eisen hieraan verbonden zitten is afhankelijk van uw situatie. Zorg er bij elke keus dan ook voor dat de veiligheid van uzelf en uw huisgenoten voorop staat.

veiligheidsdeuren plaatsen Genk

Plaatsen en afhangen

Het afhangen van een deur is niet heel ingewikkeld, maar moet wel nauwkeurig gebeuren. Wanneer u deuren niet goed laat afhangen, dan loopt u kans op beschadigingen van de vloer, of de deur zelf. Wilt u zelf de binnendeuren afhangen? Meet dan eerst het deurkozijn op. Omdat de breedte kan verschillen adviseren wij om minimaal drie hoogtes te kiezen waarop u de breedte meet. Vervolgens moet u weten welk soort kozijn u heeft. Tegenwoordig is dit in het meeste geval een kozijn met een opdekrand. Hoewel het plaatsen van een deur niet perse moeilijk is, dient u hier wel de tijd voor te nemen. Schakel eventueel professionele ondersteuning in.

harmonicadeuren afhangen Genk

Deurkrukken

Deuren, zowel binnen- als buitendeuren, worden geopend met een deurkruk. Omdat dit zo gewoon is, vergeten veel mensen dat een deurkruk invloed kan hebben op de uitstraling van een kamer of woning. Het is daarom goed om aandacht te besteden aan de keuze van een deurkruk. Bij de meeste specialisten uit Genk die zich bij ons netwerk hebben aangesloten, kunt u kiezen uit vele soorten en maten deurkrukken. Deze variëren van zeer eenvoudige deurkrukken van aluminium tot deurklinken met een unieke vormgeving. De prijzen voor deurkrukken variëren tussen de €20,- en €150,-. Kijk daarom eerst naar uw maximale budget voordat u het assortiment bekijkt.

Deurbeslag

Deursloten

Deursloten zijn van groot belang voor uw voordeuren en overige buitendeuren zoals tuindeuren. Evenals bij de deurklinken, hebt u ook bij deursloten de keuze uit een ruim aanbod. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een standaard cilinderslot, maar vele deurspecialisten leveren ook meerpuntssloten. Een meerpuntsslot is een slot met meerdere grendels, welke zorgen voor een uitstekende beveiliging van uw huis of bedrijf in Genk. Door het plaatsen van meerpuntssloten over te laten aan een vakman, weet u zeker dat u ook op de lange termijn kan genieten van een uitstekende veiligheid en een heerlijk wooncomfort.

Glazen binnendeuren Genk

Prijzen

De prijzen voor het plaatsen van een deur hangen van vele factoren af. Zo moet u onder andere rekening houden met het materiaal waarvan de deur is gemaakt, en de extra accessoires die u op de deuren laat plaatsen. Over het algemeen kunt u aannemen dat houten deuren een aantrekkelijke prijs hebben, maar zijn ook aluminium en PVC deuren zeer goed geprijsd. De aanschafprijs voor een harmonicadeur of veiligheidsdeur is afhankelijk van de afmeting en de nodige aanpassingen voor plaatsing. Geef via ons offerteformulier uw wensen snel door, voor het ontvangen van vrijblijvende prijsopgaven van specialisten uit de regio.

Deuren offerte Genk
Ramen offertes

Vrijblijvend offertes aanvragen

Wanneer u het webformulier invult, dan krijgt u spoedig een aantal vrijblijvende prijsopgaven toegestuurd van professionals uit Genk. Het is vervolgens aan u om deze prijsindicaties met elkaar te vergelijken op basis van aanschafprijs en aanbod. Kijk hierbij niet alleen naar de eindprijs voor bijvoorbeeld de harmonicadeur, maar ook naar eventuele extra kosten voor levering en gereedschappen. Voor welke specialist uit ons netwerk u echter ook kiest, wij garanderen een hoogwaardig vakmanschap en aantrekkelijke tarieven. Uw deuren en ramen zijn bij ons in goede handen, en wij helpen u met alle plezier van dienst! Vraag via ons contactformulier vrijblijvend tot maximaal 5 prijsindicaties aan van bedrijven uit regio.

Wij leveren nagenoeg alle merken

Merken

Op het moment dat u overweegt om verschillende voordeuren met elkaar te vergelijken, of een veiligheidsdeur of harmonicadeur uit te zoeken, dan is het verstandig om de collecties van diverse merken naast elkaar te leggen. Er bestaan zowel A- als huismerken. De huismerken kunt u over het algemeen bij een bouwmarkt of lokale leverancier uit Genk bestellen. Het voordeel van een huismerk is de lage prijs, terwijl de kwaliteit in de meeste gevallen nog redelijk goed is. Daartegenover staat dat de A-merken een kwalitatief beter product leveren, met een langere levensduur en betere garantievoorwaarden. Bepaal op basis van uw budget wat het beste bij u past.

Belisol

Vindt u het prettig om zaken te doen met een echt familiebedrijf, dat al meer dan 40 jaar actief is op het gebied van kozijnen, deuren en andere woononderdelen? Dan zit u bij Belisol op de juiste plek. Voor dit bedrijf is kennis en aandacht voor de klant van groot belang, en men biedt de klanten graag de mogelijkheid om hun droomdeuren eerst te bekijken. Daarom vindt u in België vele showrooms.

Creon

Een specialist op het gebied van kunststof woon- en gevelproducten is Creon. Deze fabrikant staat voor lage tarieven, terwijl de kwaliteit hoog blijft. U bespaart bij Creon op de montage doordat elk product eenvoudig te installeren is, en u hoeft op voorhand enkel een 5% aanbetaling te doen. Eventueel kan een expert uit dit bedrijf u helpen bij het nemen van de juiste maten of het bieden van meer informatie over uw opties.

Thys

Een specifiek Belgisch woonbedrijf is de Group Thys. Zowel voor schuifdeuren als slaapkamerdeuren, vloeren, keukens en plafondpanelen moet u bij Thys zijn. Het bedrijf is relatief klein, maar wel al 30 jaar actief binnen de woonbranche. Een belangrijke speerpunt van Thys is duurzaamheid. Tijdens het productieproces probeert men de uitstoot van CO2 volledig te beperken.

Bruynzeel

De volgende fabrikant waar we uw aandacht op willen vestigen is Bruynzeel. Bij Bruynzeel begint het hele kwaliteitsproces bij het ontwikkelen van de beste deurstijlen en platen, om vervolgens ook tijdens de productie en het vervoer de staat van de materialen in de gaten te houden. Daarom profiteert u ook van uitstekende garanties bij de aanschaf van een Bruynzeel deur. U vindt bij deze fabrikant altijd een deurstijl die de gewenste sfeer oplevert.

Schüco

Een professional op het gebied van raam- en deurprofielen is Schüco. Deze fabrikant richt zich met name duurzaamheid en het verminderen van het verbruik van fossiele brandstoffen. De energiekosten stijgen steeds verder, maar dankzij de deuroplossingen van Schüco zorgt u ervoor dat de energiefactuur beperkt blijft. Niet alleen functionaliteit is belangrijk bij de ontwikkeling van Schüco woononderdelen, ook design en architectuur krijgen ruime aandacht. Hierdoor ontstaat er geen stijlbreuk met de pand stijl.

Profel

Eén van de wat kleinere Belgische bedrijven is Profel. Deze fabrikant levert deuroplossingen in diverse stijlen, waaronder de moderne, klassieke en landelijke stijl. Daarbij krijgt de klant een ruime keus uit een assortiment aan materialen. Hoeven uw tuindeuren niet te worden vervangen, maar zoekt u naar deursloten, deurkrukken en ander deurbeslag? Ook dan zit u bij Profel op de juiste plek. Zij garanderen naast diversiteit ook lage tarieven, zodat uw budget altijd toereikend is.

Zoekt u een nieuwe voor- of binnendeur voor uw pand in Genk?

Vraag vrijblijvend offertes aan en vergelijk de prijzen van bedrijven die deuren plaatsen en leveren. Bespaar tot wel 40%!

Voordeuren offerte