Hoogwaardige deuren tegen scherpe prijzen in Meulebeke!

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en vergelijk bedrijven op prijs en kwaliteit.

Deuren Meulebeke

Deuren Meulebeke

In iedere woning wordt er veel gebruik gemaakt van deuren. Het is gewoon prettig om binnenshuis ruimtes te kunnen afsluiten, en voor de inbraakbeveiliging zijn stevige voordeuren van groot belang. Bent u bezig met de renovatie van uw woning? Of wilt u enkel een veiligheidsdeur of harmonicadeur aanschaffen? Dan zit u bij ons goed. Wij werken samen met een netwerk aan deurspecialisten uit Meulebeke, die allen een ruime ervaring hebben binnen het vakgebied. Geef via het contactformulier aan of u op zoek bent naar binnendeuren of buitendeuren, of geef specifiek aan dat schuifdeuren uw voorkeur hebben. Wij zullen uw wensen doorzetten naar maximaal vijf specialisten uit de regio, die u vervolgens een geheel vrijblijvende offerte toesturen. Het is aan u om het aanbod met elkaar te vergelijken, om zo de beste deurenspecialist te vinden, die het werk tegen een aantrekkelijk tarief uitvoert.


Hout en glas

Met name voor binnendeuren vormt hout de meest geschikte basis. Houten deuren bieden een warme en authentieke aanblik, waardoor ze ondanks het relatief vele onderhoud nog veel gekozen worden. Het grote voordeel van houten woononderdelen is dat deze snel een andere kleur kunnen krijgen, en dat ook een reparatie vrij gemakkelijk is. Door bij binnendeuren de houten panelen te combineren met een glazen middendeel, creëert u meer licht en ruimte. Kiest u voor glazen panelen in buitendeuren? Kijk dan goed naar de isolatiewaarde. HR++ glazen vormen meestal de meest geschikte oplossing. De combinatie van houten en glazen delen zorgt gegarandeerd voor een prettige aanblik.

PVC of aluminium

Naast houten deuren, is ook menig deur van PVC (kunststof) of aluminium verkrijgbaar bij de specialisten uit Meulebeke. PVC brengt diverse voordelen met zich mee, waaronder een lage onderhoudstijd, en lange levensduur. PVC heeft een levensduur van minimaal 40 jaar, wat betekent dat het met name voor buitendeuren (voordeuren, schuifdeuren en tuindeuren) een zeer geschikt materiaal is. Vindt u PVC wel mooi, maar zoekt u naar mogelijkheden voor het platen van schuifdeuren met grote glazen? Dan is aluminium het beste basismateriaal voor u. Aluminium beschikt over een uitstekende draagkracht ,waardoor er geen dik deurprofiel nodig is om de beglazing te dragen. Lees meer over PVC deuren.

Houten deuren Meulebeke

Binnendeuren

Zoals eerder al aangegeven is het binnenshuis prettig dat u verschillende ruimtes kunt afsluiten. Of het nu gaat om een slaapkamer, badkamer of keuken: voor binnendeuren geldt dat een eenvoudig model vaak voldoende woongemak biedt. De meeste binnendeuren worden van een (houten) spaanplaat gemaakt, maar ook glazen schuifdeuren vormen een opties binnenshuis, vooral bij kantoorpanden in Meulebeke. Het plaatsen van binnendeuren is dankzij de eenvoudige werking niet zo moeilijk. Het is een optie om dit zelf te doen. Houdt u van een meer elegante dan simpele stijl? Met deurkrukken, glazen paneeltjes of afwijkende kleuren creëert u een deur die volledig bij uw wensen aansluit.

PVC voordeur Meulebeke

Buitendeuren

Voor buitendeuren geldt dat de veiligheid, en dan met name de inbraakbeveiliging van het grootste belang is. Onder de categorie buitendeuren vallen zowel balkon- en tuindeuren als voordeuren. De meest klanten uit Meulebeke kiezen tegenwoordig voor buitendeuren van PVC of hardhout. Kunststof is moeilijk te beschadigen en is uitstekende bestand tegen de weersinvloeden. De beveiliging van de buitendeuren is vooral afhankelijk van de soort deursloten die u hierop toepast. Deursloten die de beste inbraakbeveiliging bieden zijn deursloten met een meerpuntssluiting. Kies altijd voor voordeuren met een Politiekeurmerk veilig wonen of een ander veiligheidskeurmerk om zeker te weten dat de beveiliging optimaal is.

Binnendeur plaatsen Meulebeke

Binnendeur prijzen

De prijs voor het plaatsen van houten of glazen binnendeuren bij u thuis, hangt af van de wensen die u hebt op het gebied van kwaliteit en design. Een standaard boardhouten deur die u bij de
bouwmarkt in Meulebeke aanschaft, hoeft niet meer dan €70,- te kosten. Design deuren van een deurenspecialist, met aangepaste deurkrukken of deursloten zullen altijd een grotere investering vragen. Vooral op maat gemaakte binnendeuren kunnen in prijs oplopen tot ongeveer €250,-. Wij adviseren om voor een overzicht van de mogelijkheden en prijzen altijd meerdere offertes aan te vragen bij experts uit de regio, en deze naast elkaar te leggen.

aluminium buitendeur Meulebeke

Buitendeur prijzen

De prijzen voor een veiligheidsdeur of standaard buitendeur hangen af van de eisen die u hieraan stelt, en de extra elementen die u aan de deur toevoegt. Kijken we enkel naar de prijzen voor buitendeuren dan variëren deze tussen de €150,- voor een eenvoudige balkondeur tot €3.000,- voor openslaande tuindeuren. De prijzen zullen beïnvloed worden door de basismaterialen die u kiest, het soort hang- en sluitwerk, en natuurlijk de mate van ondersteuning van een erkend vakman>. Wij adviseren om het plaatsen van buitendeuren over te laten aan een specialist uit Meulebeke. Op deze manier weet u zeker dat er de kleinste kans op inbraak ontstaat.

Materiaal binnendeur Prijs
PVC €450,- tot €650,-
Hout €500,- tot €700,-
Aluminium €600,- tot €800,-
Materiaal buitendeur Prijs
PVC €750,- tot €1.000,-
Hout €850,- tot €1.200,-
Aluminium €1.100,- tot €1.400,-

Korte toelichting prijstabellen

Voor de prijstabellen hebben we een deuroppervlakte van 2 meter x 90 cm aangehouden. De prijzen voor deuren zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo zult u nog rekening moeten houden met kosten voor het hang- en sluitwerk, eventuele beglazing en het type deur.

Voordeur prijzen Meulebeke

Voordeuren

Zoals gezegd is het met name voor voordeuren belangrijk dat deze de juiste beveiliging bieden. Daarnaast vormen voordeuren het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand in Meulebeke. Kies daarom altijd voor een deur die aansluit bij de rest van de gevel, en kies voor een kleur die uw sfeer en stijl weerspiegelt. Ook door de keuze voor glazen panelen en accessoires als de brievenbus of deurklink draagt u bij aan de aanblik van voordeuren. Naast stijl is ook de weersbestendigheid van de deur belang. PVC is het best bestand tegen de weersinvloeden, maar ook een coating over een houten voordeur zorgt voor voldoende weersbestendigheid. Meer weten over de prijzen of het gamma van stijlen en materialen dat er beschikbaar is? Lees het hier.

Schuifdeur plaatsen Meulebeke

Schuifdeuren

Veel mensen denken bij de term schuifdeuren alleen aan deuren voor het balkon of naar de tuin. Schuifdeuren als tuindeuren brengen natuurlijk diverse voordelen met zich mee, zoals een heerlijk buitengevoel dat tot aan in de living doortrekt, en ook een gemakkelijke doorgang. Het nadeel van schuifdeuren als buitendeuren is dat deze een lastige inbraakbeveiliging kennen, zeker wanneer u kiest voor aluminium als basismateriaal. Wist u echter dat het ook voor binnenshuis een optie is om schuifdeuren te plaatsen? Onder meer bij kantoorpanden is het gebruik van schuifdeuren zeer populair, omdat men zo in een handomdraai een grote kantoorruimte in tweeën verdeelt. Lees meer over schuifdeuren.

Vraag vrijblijvend diverse offertes aan bij ons netwerk.

De aan ons gelieerde bedrijven plaatsen jaarlijks meer dan 6.500 deuren in heel Vlaanderen.

Deuren offerte

Veiligheidsdeuren

Een veiligheidsdeur is een deur die speciaal gemaakt is met het oog op een hoge inbraakveiligheid. Bij een veiligheidsdeur is niet alleen het basismateriaal zeer sterk, maar is er ook grote aandacht besteed aan het deurprofiel en de inbraakbeveiliging van het kozijn. Bij een veiligheidsdeur zit meestal geen brievenbus, en ook geen overige extra accessoires. Hoewel een veiligheidsdeur zowel voor particulieren als bedrijven uit Meulebeke geschikt is, wordt deze merendeels toegepast bij bedrijfspanden. De kosten voor een veiligheidsdeur liggen vrij hoog, zeker als u kiest voor de combinatie met speciale sloten, zoals een slot met meerpuntssluiting. Wij bieden u graag meer informatie aan.

Harmonicadeuren

Naast de veiligheidsdeur is ook een harmonicadeur een speciale deursoort. Een harmonicadeur is een soort tuindeur die als alternatief kan dienen voor een schuifdeur. Bij een harmonicadeur vouwt de gehele lengte zich als een harmonica in, waardoor er in huis minder ruimte nodig is voor de harmonicadeur op het moment dat deze ingevouwen is. De harmonicadeur is hiermee een uitstekende oplossing voor dakterrassen, veranda’s en balkons. Het nadeel van een harmonicadeur is wel dat dit geen grote weerstand biedt tegen inbrekers. De prijzen voor een harmonicadeur liggen vrij laag, mits u ervoor kiest om de installatie eigenhandig uit te voeren.

veiligheidsdeur plaatsen Meulebeke

Plaatsen en afhangen

Het plaatsen en afhangen van een deur hoeft niet heel ingewikkeld te zijn, maar het vergt wel enige tijd en aandacht. Overweegt u om zelf een binnendeur te plaatsen? Dan dient u eerst de juiste afmeting te bestellen. Meet hiervoor op drie plekken het deurkozijn, om zeker te weten dat u de precieze afmetingen bestelt. Eventueel is het mogelijk om een paar millimeter van de deur te schaven om klemmen te voorkomen. Kijk vervolgens naar het soort deurprofiel, dit bepaalt of u een stompe of opdekdeur dient te monteren. Bij het afhangen van alle deuren is het noodzakelijk om de deur waterpas te maken.

harmonicadeuren in serre Meulebeke

Deurkrukken

Voor zowel buiten- als binnendeuren geldt dat niet alleen de deuren zelf, maar ook de extra accessoires gekozen moeten worden. Eén van de noodzakelijke toevoegingen is de deurkruk. Deurkrukken kunt u bij menig specialist uit Meulebeke bestellen in een groot aantal soorten en maten. Van de standaard deurkrukken tot deurkrukken in een klassieke stijl, of zelfs touwknopen als deurklink. De kosten voor deurkrukken hangen af van de materiaalkeuze en het design. Hoe unieker de deurklink, hoe hoger de prijs. Doe voor het kiezen van nieuwe deurkrukken eventueel inspiratie op bij een showroom in de buurt.

hang en sluitwerk

Deursloten

Het aanschaffen van een deurslot is evenmin iets wat u zomaar doet. Er bestaan vele slotsoorten, die allemaal eigen voor- en nadelen hebben. Kies bijvoorbeeld voor pensloten als het gaat om het afsluiten van binnendeuren, maar juist voor meerpuntssloten als u een buitendeur wilt afsluiten. Hebt u geen idee voor welk soort deursloten u zou moeten kiezen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een vakman uit ons netwerk in Meulebeke. Deze informeert u met alle plezier over de mogelijkheden, en zal indien gewenst de deursloten direct voor u installeren. Wij garanderen een snelle en vakkundige hulp door elke vakman.

Glazen deuren Meulebeke

Prijzen

De aanschafprijs voor een nieuwe binnen- of buitendeur is van een groot aantal factoren afhankelijk. Zo is onder meer de materiaalkeuze van invloed op de aanschafprijs: kunststof is over het algemeen goedkoper dan aluminium, mits u kiest voor aluminium met een koudebrug. Een tweede invloedsfactor is de deursoort; speciale veiligheidsdeuren vereisen een grotere investering dan eenvoudige tuindeuren. Tot slot is ook de mate van hulp bij installatie van invloed op de totaalprijs. Hoe meer hulp u vraagt, hoe hoger de arbeidskosten worden. Om te besparen op uw investering is het verstandig om de offertes van meerdere aanbieders naast elkaar te leggen.

Deurenspecialist Meulebeke
Ramen offerte

Vrijblijvend offertes aanvragen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het plaatsen van voordeuren bij particulieren woningen in Meulebeke? Hebt u een vraag over de installatie van meerdere deuren bij een appartementencomplex? Of heeft u behoeft aan additionele informatie over tuindeuren? Neem dan vandaag nog via het contactformulier contact met ons op. Stel uw vragen en geef uw wensen door, en wij sturen u spoedig een aantal vrijblijvende offertes toe. Het is aan u om deze met elkaar te vergelijken en te kiezen voor de deurspecialist uit Meulebeke die bij u past. Wij garanderen een snelle en vakkundige hulp tegen lage tarieven.

Wij leveren nagenoeg alle merken

Merken

Zoals gezegd bestaan er vele deursoorten. Van tuindeuren tot voordeuren en van garagepoort tot badkamerdeur, het is allemaal mogelijk. Op het moment dat u hebt besloten voor welke deursoort u kiest, dient u vervolgens een keus te maken voor het merk waar u de deuren bestelt. Hoewel er veel merken bestaan, zijn deze grofweg in twee categorieën in te delen: huismerken en A-merken. Bij de huismerken staat een betaalbare prijs centraal, terwijl de A-merken zich meer richten op duurzaamheid en kwaliteit. In onderstaand overzicht krijgt u in het kort meer informatie over de merken waar wij graag in de regio mee samenwerken.

Belisol

Het eerste bedrijf dat uw aandacht verdient is Belisol. Belisol is een echt Belgisch familiebedrijf, dat sinds 1977 actief is in de deurenbranche. Uniek aan Belisol was dat het als eerste werkte met een showroom, om zo de klanten precies te informeren over het soort product dat ze in huis haalden. Vandaag de dag vindt u hier niet alleen deuren, maar ook ramen en andere woononderdelen tegen een aantrekkelijk tarief.

Creon

Een volgende specialist op het gebied van woon- en gevelproducten van PVC is Creon. De meeste mensen kiezen voor Creon als zij maar over een beperkt budget beschikken. Bij deze fabrikant betaalt u namelijk maar 5% als aanbetaling, en is de rest van het bedrag achteraf te voldoen. Bovendien is het vrij gemakkelijk om de producten van Creon te installeren, wat ook in de lage arbeidskosten terug te vinden is.

Thys

Eén van de kleinere fabrikanten op het gebied van deuren, kozijnen en vloeren is Thys. Bij Thys werkt men al 30 jaar aan het verbeteren en ontwikkelen van verschillende woonproducten, die allen hoog scoren op duurzaamheid. Duurzaamheid is in het geheel een belangrijk speerpunt van Thys. Zij proberen tijdens hun productieproces de uitstoot van CO2 zoveel mogelijk te verminderen.

Bruynzeel

Eén van de merken die hoge eisen stelt aan de kwaliteit van hun deuren is Bruynzeel. Dit kwaliteitsproces begint al bij de ontwerptafel, maar trekt door alle onderdelen van het productieproces heen. Dankzij de testen en kwaliteitseisen krijgt u bij het bestellen van een Bruynzeeldeur een langdurige garantie mee. Op deze manier weet u zeker dat u lange tijd profiteert van de kwaliteit van het gekozen product. Hou wel rekening met relatief hoge prijzen.

Schüco

De energiekosten stijgen steeds verder, hier is als particulier niets aan te veranderen, maar door de plaatsing van ramen en deuren van Schüco zorgt u er wel voor dat de energiefactuur laag blijft. De woonproducten van Schüco voldoen allen aan hoge eisen ten aanzien van energiebesparing, waardoor u jaarlijks tot wel honderden euro’s op de stookkosten bespaart. Naast energiezuinigheid is ook uitstraling een aandachtspunt. U vindt bij Schüco altijd een voordeur binnen uw stijl.

Profel

Tot slot willen wij u informeren over de producten van Profel. Deze Belgische fabrikant biedt een ruim assortiment aan deuren aan. Van binnendeuren in de landelijke en moderne stijl, tot voordeuren in klassiek design. Daarnaast vindt u bij Profel ook de nodig deuraccessoires zoals deurkrukken, deursloten en brievenbussen. Omdat er geen hoge invoerkosten bij komen in Meulebeke, kunt u sowieso uitgaan van een laag tarief voor alle woonaccessoires van Profel.

Zoekt u een nieuwe voor- of binnendeur voor uw pand in Meulebeke?

Vraag vrijblijvend offertes aan en vergelijk de prijzen van bedrijven die deuren plaatsen en leveren. Bespaar tot wel 40%!

Voordeuren offerte