Hoogwaardige deuren tegen scherpe prijzen in Moerbeke!

Vraag vrijblijvend offertes aan via het contactformulier en vergelijk bedrijven op prijs en kwaliteit.

Deuren Moerbeke

Deuren Moerbeke

Bent u bezig met een renovatie of verbouwing van uw woning in Moerbeke, en zoekt u naar een specialist die u wil adviseren over het repareren of vervangen van de deuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten hebben een ruime ervaring met zowel binnen- als buitendeuren, en helpen u met alle plezier verder. Daarnaast bieden wij ook een ruim assortiment aan voordeuren, schuifdeuren, tuindeuren en glazen panelen. Voor zowel houten als aluminium binnendeuren zit u bij ons goed, als wel voor deurkrukken van PVC, deursloten en ander deurbeslag. Vraag via het contactformulier gemakkelijk en snel naar prijzen en voorwaarden, en ontvang meerdere prijsopgaven. Wist u dat u door het vergelijken van prijsoffertes tot wel 40% op de investering kan besparen? Vind via ons netwerk de deurenspecialist die bij uw wensen past.


Hout en glas

De combinatie van hout en glas is een combinatie die meestal een zeer elegant resultaat oplevert. Met name bij houten binnendeuren is de toevoeging van glazen panelen een zeer goede keuze. Hierdoor creëert u meer licht en ruimte bij uw woning in Moerbeke, terwijl u wel de warmte binnen de gewenste ruimtes houdt. Wilt u ook graag bij uw houten voordeur een glaspaneel laten plaatsen? Laat u dan eerst goed informeren over de opties en de risico’s die hieraan verbonden zijn op het gebied van veiligheid. Het is bijvoorbeeld verstandig om te kiezen voor de zogeheten HR beglazing voor een betere isolatie, of voor veiligheidsglas als u de kans op een gelegenheidsinbraak wilt verlagen.

PVC of aluminium

Naast houten deuren, leveren wij ook buiten- en binnendeuren van PVC en aluminium. PVC is tegenwoordig een zeer populaire keuze in Moerbeke, doordat PVC een lange levensduur heeft, en in vele kleuren en designs is te leveren. Wanneer u kiest voor PVC in plaats van hout, dan moet u echter wel rekening houden met hogere prijzen voor plaatsing en reparatie. Aluminium is een materiaal dat wij het meeste inzetten bij bedrijfspanden. Aluminium heeft een grote draagkracht, en is daarom bijvoorbeeld geschikt als basis voor schuifdeuren of garagedeuren in een fabriekshal. Ook voor de zogeheten harmonicadeur is dit basismateriaal de beste optie.

Houten deuren Moerbeke

Binnendeuren

Onder de categorie binnendeuren vallen alle deuren die volledig binnenshuis zitten. Dit gaat dan bijvoorbeeld om de deuren van de hal naar de woonkamer, of van de overloop naar de slaapkamers. Over het algemeen worden binnendeuren op de bovenverdieping van hout gemaakt, zonder enige toevoeging. Ook het deurprofiel van deze binnendeuren is relatief eenvoudig. Binnendeuren op de begane grond bieden meestal een iets elegantere aanblik, dankzij de toevoeging van glazen panelen, of een versierde binnenzijde. Wilt u de deuren binnen aanpassen bij uw woning in Moerbeke? Kijk dan tevens naar de deursloten en deurkrukken.

PVC deuren Moerbeke

Buitendeuren

Buitendeuren vormen alle deuren die toegang geven naar buiten. Dit zijn niet alleen voordeuren, maar ook balkon-, terras- en tuindeuren. Bij het kiezen van buitendeuren moet u voornamelijk kijken naar de veiligheid, voordat u een design uitkiest. Bij de veiligheid van buitendeuren gaat het om de deursloten, maar ook het materiaal waarvan de deuren worden gemaakt. Kijk daarom bij de buitendeuren die door een bedrijf worden aangeboden altijd naar de keurmerken die hieraan verbonden zitten. Vraag eventueel één van de professionals uit ons netwerk om advies bij het maken van een keuze voor de juiste inbraakwerende klasse. Wij helpen u met alle plezier.

Binnendeuren Moerbeke

Binnendeur prijzen

Op het moment dat u een binnendeur wilt vervangen, dan zult u rekening moeten houden met kosten tussen de €70,- en €250,- exclusief de inzet van een erkend vakman uit Moerbeke. De aanschafprijs van boardpaneeldeuren (met honingraat vulling) ligt het laagst. Deze begint rond de €70,-, als u zelf de installatie doet dan zal de aanschafprijs niet veel verder stijgen. Voor dichte binnendeuren betaalt u gemiddeld €210,- voor de levering van het materiaal. De glazen variant (exclusief glas) kost zelfs €225,-. Het gaat dan om de aanschafprijzen van standaard panelen. Heeft uw binnendeur een afwijkende afmeting? Dan is het mogelijk dat de aanschafprijs stijgt tot €250,-.

Buitendeuren Moerbeke

Buitendeur prijzen

Voor buitendeuren, waaronder tuindeuren en voordeuren is het minder gemakkelijk om een prijsindicatie te geven. De prijs voor buitendeuren hangt van zoveel verschillende factoren af, dat de uiteindelijke investering kan verschillen van €750,- tot €2.000,-. Zo is bijvoorbeeld het gekozen materiaal van invloed, maar ook het soort beveiliging dat u toepast, de keuze voor de deurkrukken en de deursloten, en de benodigde hulp bij de installatie. Voor tuindeuren geldt dan ook dat het verstandig is om de prijsopgaven van meerdere professionals te vergelijken. Op deze manier kiest u altijd voor de specialist uit Moerbeke met de werkwijze, of het kostenplaatje dat bij u past.

Materiaal binnendeur Prijs
PVC €450,- tot €650,-
Hout €500,- tot €700,-
Aluminium €600,- tot €800,-
Materiaal buitendeur Prijs
PVC €750,- tot €1.000,-
Hout €850,- tot €1.200,-
Aluminium €1.100,- tot €1.400,-

Korte toelichting prijstabellen

Voor de prijstabellen hebben we een deuroppervlakte van 2 meter x 90 cm aangehouden. De prijzen voor deuren zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo zult u nog rekening moeten houden met kosten voor het hang- en sluitwerk, eventuele beglazing en het type deur.

Voordeuren Moerbeke

Voordeuren

Voordeuren vormen het visitekaartje van woningen en bedrijfspanden. Het is daarom ook van belang om bij de keus uit het assortiment aan voordeuren te kijken naar verschillende factoren. Onder andere het model, het deurbeslag en de kleur van de deur hebben invloed op de uiteindelijke uitstraling. De term deurbeslag staat hierbij voor al het hang- en sluitwerk dat op de deur wordt toegepast. Om het wooncomfort te verhogen biedt menig leverancier niet alleen voordeuren aan, maar ook veel accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tochtvaldorpels, tongstijlen, deursloten en aanslaglatten. Door te kiezen voor accessoires in een bijpassende stijl verbetert de aanblik van het pand, en daarmee stijgt de prijswaarde.

Schuifdeuren

Schuifdeuren

Schuifdeuren vormen een unieke deursoort, die op verschillende manieren toegepast kan worden. Zo zijn schuifdeuren uitermate geschikt als balkon- of terrasdeuren, en kunnen schuifdeuren de woonkamer eenvoudig in tweeën delen. Voor bedrijfspanden geldt dat schuifdeuren een goede oplossing bieden wanneer een deel van de werkruimte snel moet worden afgescheiden. Ook naar buiten toe leveren schuifdeuren dan de nodige ruimte, al adviseren wij over het algemeen om te kiezen voor garagedeuren in plaats van schuifdeuren wanneer het gaat om een fabriekspand in Moerbeke. De installatie van schuifdeuren dient u over te laten aan een erkend specialist zodat u zeker bent van de juiste werking.

Vraag vrijblijvend diverse offertes aan bij ons netwerk.

De aan ons gelieerde bedrijven plaatsen jaarlijks meer dan 6.500 deuren in heel Vlaanderen.

voordeuren offerte

Veiligheidsdeuren

Wanneer een vakman spreekt van een veiligheidsdeur dan gaat het om voordeuren waarbij het vrijwel onmogelijk is om in te breken. Vrijwel elke veiligheidsdeur bestaat uit een combinatie van staal en hoogrendement glazen, of zelfs veiligheidsglas. Op het moment dat u op zoek gaat naar een veiligheidsdeur voor bij uw woning of bedrijfspand in Moerbeke, dan adviseren wij te kiezen voor een veiligheidsdeur met een keurmerk. Een keurmerk op het gebied van veiligheid geeft aan dat de kans op een inbraak aanzienlijk lager ligt dan bij een veiligheidsdeur zonder kwaliteitslabel. De kosten voor een veiligheidsdeur liggen relatief hoog, de verhoogde veiligheid weegt hier echter tegenop.

Harmonicadeuren

Zoekt u naar een manier om de serre in de zomermaanden bij de tuin te kunnen betrekken, zonder te veel gedoe? Overweeg dan de plaatsing van een harmonicadeur. Een harmonicadeur heeft een speciale open- en sluitmethode, waardoor een gehele wand in een handomdraai verdwijnt. Dit maakt de harmonicadeur zeer geschikt voor toepassing bij dakterrassen, veranda’s en andere toegangen naar buiten. Wilt u graag zoveel mogelijk licht in huis houden? Kies dan voor een glazen harmonicadeur met een aluminium deurprofiel. Aluminium beschikt over de grootste draagkracht, en in combinatie met de beglazing zorgt deze harmonicadeur er dan ook voor dat er veel daglicht binnenshuis blijft vallen.

veiligheidsdeuren Moerbeke

Plaatsen en afhangen

Het plaatsen van deuren vereist enige handigheid en een grote nauwkeurigheid. Wanneer een deur niet op de juiste wijze geplaatst wordt, dan kan dit op de lange termijn leiden tot problemen met het openen en sluiten van de deur, of zal de vloer enigszins beschadigd raken. Onderdeel van de installatieprocedure is het afhangen van de deur. Wilt u deze klus zelf uitvoeren? Begin dan met het waterpas maken van de deur. Vervolgens is het noodzakelijk om te weten welk deurprofiel u heeft. Dit is bepalend voor of u een stompe- of opdek deur moet plaatsen. Wij helpen u graag met advies of uitgebreidere informatie over het plaatsen en afhangen van deuren.

harmonicadeuren Moerbeke

Deurkrukken

Wie nieuwe binnendeuren, voordeuren of andere buitendeuren laat plaatsen bij een woning in Moerbeke, moet tevens aandacht besteden aan het deurbeslag. Zo moet u een keuze maken uit de verschillende soorten deursloten, grendels en andere accessoires. Wij bieden bovendien een groot aantal deurkrukken aan in verschillende soorten en maten. Natuurlijk is het mogelijk om een standaard deurklink te laten monteren, maar er bestaan vele alternatieven. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke stijl met houten, zwartgeverfde deurkrukken. Doe eventueel inspiratie op bij een showroom in de buurt, of kies juist voor alternatieve oplossingen zoals deurknoppen van touw of een ander materiaal.

Deursloten

Deursloten

De aanschaf van een deurslot vraagt enig uitzoekwerk. Er bestaan namelijk zowel zeer eenvoudige als zeer uitgebreide sloten, die elk hun eigen- voor en nadelen hebben. Voor voordeuren adviseren wij onze klanten uit Moerbeke meestal om te kiezen voor sloten met een meerpuntssluiting. Dergelijke deursloten hebben meerdere grendels waarmee de deur goed in het slot wordt getrokken. Voor alle andere buitendeuren en ramen die naar buiten openen, zijn ook sloten met een veiligheidskeurmerk van groot belang. Wij geven u indien gewenst meer informatie over de opties en prijzen. Onze professionals kunnen bovendien elke slotsoort snel en vakkundig installeren. Wij helpen u met alle plezier verder.

Glazen deuren Moerbeke

Prijzen

Wie nieuwe deuren bestelt kan prijzen verwachten die variëren tussen de €60,- en €2.500,-. Deze prijs is onder andere afhankelijk van het materiaal waar u voor kiest, en de accessoires die wij toevoegen. Houten deuren hebben over het algemeen een aantrekkelijke prijs, maar kunnen in een uitgebreide variant toch duurder uitvallen dan een standaard PVC deur. De toevoeging van glazen panelen zal bovendien zorgen voor additionele kosten. Bent u benieuwd naar het verschil in prijs tussen houten en aluminium deuren? Vul dan op het webformulier uw eisen in. Wij sturen u vervolgens enkele vrijblijvende prijsopgaven toe, die u zelf kunt vergelijken op basis van prijs en aanbod.

Deuren offerte

Ramen offerte

Vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u van plan om de buitendeuren te vervangen door veiligere exemplaren? Of wilt u uw binnendeuren eleganter maken met de toevoeging van een glazen paneel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze deurenspecialisten uit Moerbeke hebben een ruime ervaring met het plaatsen en vervangen van deuren in alle soorten en maten. Daarnaast helpen zij u met alle plezier bij het maken van een keuze tussen houten, aluminium of PVC tuindeuren. Hebt u vragen over de mogelijkheden voor een deur bij u thuis? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat u spoedig meerdere vrijblijvende offertes ontvangt van professionals uit Moerbeke.

Wij leveren nagenoeg alle merken

Merken

Of u nu kiest voor een harmonicadeur of veiligheidsdeur, tuindeuren of balkondeuren, er bestaan heel wat verschillende merken waaruit u kunt kiezen. Over het algemeen maken wij onderscheid tussen A-merken en huismerken. De huismerken bieden alle deursoorten aan, evenals deurkrukken en hang- en sluitwerk, maar staan niet garant voor een lange levensduur of hoge mate van veiligheid. De producten van A-merken voldoen vrijwel altijd aan de landelijke en Europese eisen ten aanzien van inbraakbeveiliging, kwaliteit en duurzaamheid. In onderstaand overzicht bieden wij u enige informatie aan over merken waar de medewerkers uit ons netwerk in Moerbeke met plezier mee samenwerken.

Belisol

Belisol is een echt Belgisch familiebedrijf. Al in 1977 besloten twee vrienden om samen een showroom in Brussel te openen voor raam- en deurprofielen. Bij Belisol beschikt men dan ook over meer dan 80 jaar ervaring, en levert men onder meer producten in België, Nederland en Frankrijk. Of u nu zoekt naar tuindeuren, een harmonicadeur of veiligheidsdeur. De kans is dat u bij Belisol exact vindt wat u nodig hebt. Vraag nu kosteloos offertes aan.

Creon

Beschikt u maar over een beperkt budget, maar wil u wel graag profiteren van een hoge kwaliteit? Kijk dan eens bij het aanbod van Creon. Men staat hier voor een hoogwaardige kwaliteit tegen aantrekkelijke tarieven en vraagt slechts een 5% aanbetaling! De producten kunt u bovendien laten bezorgen en installeren door een vakman van de firma zelf. Zo profiteert u spoedig van een optimaal wooncomfort, en meestal ook van lagere stookkosten.

Thys

Een relatief kleine fabrikant die staat voor hoogkwalitatieve interieuronderdelen is Thys. Deze fabrikant van deuren, parket en keukens is al dertig jaar actief binnen de deurenbranche. Het bedrijf hecht een grote waarde aan duurzaamheid, en probeert dan ook de uitstoot van CO2 tijdens het productieproces zo laag mogelijk te houden. Met name voor- en tuindeuren van deze aanbieder worden veelvuldig aangeschaft door klanten uit Moerbeke.

Bruynzeel

Een wel bekend merk binnen de deurenbranche is Bruynzeel. Wist u dat Bruynzeel zelfs al sinds 1868 bestaat? Vakmanschap en kwalitatief goede producten vormen de grondleggers van de organisatie, welke vanaf 1920 voornamelijk nog deuronderdelen produceert. Om de onnodige ontbossing tegen te gaan, dragen vele Bruynzeeldeuren een keurmerk, waaronder het FSC, TFT of PEFC label die staan voor een duurzaam rooiproces. Zo draagt u met een bruynzeeldeur bij aan een beter milieu.

Schüco

Een volgend merk dat uw aandacht verdient is Schüco. Deze professional in ramen en deuren, richt zich met name op het besparen van energiekosten. Dat de energiekosten stijgen, dat weet iedereen, maar door het toepassen van raam- en deuroplossingen van Schüco voorkomt u dat u structureel te veel betaalt. Alle woononderdelen van Schüco combineren naast functionaliteit ook design en architectuur. Zo weet u zeker dat er een stijl is die bij uw gevelaanblik past.

Profel

De laatste fabrikant waar wij u meer over willen vertellen is Profel. Deze Belgische aanbieder levert deuroplossingen in de klassieke, moderne en landelijke stijl, en van vele basismaterialen. Daarnaast zit u hier ook op de goede plek voor deurkrukken, brievenbussen en ander deurbeslag. De tarieven voor Profel woonoplossingen liggen bovendien vrij laag: u vindt altijd iets dat binnen uw budget past. De medewerkers van Profel bieden praktische ondersteuning of geven advies voor uw woonsituatie.

Zoekt u een nieuwe voor- of binnendeur voor uw pand in Moerbeke?

Vraag vrijblijvend offertes aan en vergelijk de prijzen van bedrijven die deuren plaatsen en leveren. Bespaar tot wel 40%!

Deuren offerte